BSO's De Rietkraag en Het Luchtkasteel

Voor ouders die werken en/of een opleiding volgen, werkt onze school samen met Kinderopvangorganisatie TintelTuin. Zij bieden voorschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantieopvang. Er zijn twee locaties voor buitenschoolse opvang (bso) aan onze school gekoppeld:
  • BSO De Rietkraag in onze school voor de kinderen van 4 tot ongeveer 6 jaar. Deze is open op maandag, dinsdag en donderdag.
  • BSO Het Luchtkasteel aan de Anemoonstraat 41 in Oostzaan is voor de kinderen van 6 jaar en ouder en is gelegen op ongeveer 5 minuten loopafstand van de school. 
De kinderen worden gestimuleerd om mee te doen met activiteiten op allerlei gebied: knutselactiviteiten, timmeren, theater, sport en dansen et cetera. Maar ook samen spelen en chillen maken vanzelfsprekend onderdeel uit van een fijne BSO-middag! In de vakanties is er een extra leuk activiteitenprogramma.

Leerlingen van De Rietkraag die gebruik maken van deze bso's, worden voor schooltijd gebracht of na schooltijd opgehaald door pedagogisch medewerkers van de desbetreffende bso en gaan samen met hen naar de opvang. Wij dragen zorg voor een goede overdracht aan deze medewerkers, zodat u als (werkende) ouder er op kan vertrouwen dat de opvang van uw kind voor of na schooltijd veilig is geregeld.

Hier vindt u meer informatie over BSO De Rietkraag en BSO Het Luchtkasteel.
 

Ouders aan het woord

"Kinderen leren om zelfstandig te werken en ook om samen te werken aan projecten."

"Ze worden zo goed voorbereid op hun verdere schoolkeuze en later in hun werk."